Akční plán 2012/2013

Tak jsme se dočkali. Po letní přestávce je to opět tady. Opět můžeme trávit svůj volný čas popíjením, pokřikováním, plácáním se po čele při prohře a plácáním se po ramenou po výhře. Loňská sezóna byla víc než vydařená, tedy alespoň po fotbalové stránce. Co se ale supportu týče, ruku na srdce, nebyla tato sezóna jednou z těch nejvzornějších. Jednou to byl rozestavěný barák, pak zase nedostatek peněz, nebo nedej bože kocovina z pátečně-sobotní chlastačky (ostuda!). Výjezdovou morálku se snažilo pozvednout pouze několik skalních, přípravou a prezentací brigadnické choreografie snad tato sezóna ani nebyla políbena.

Nechci tady plakat nad rozlitým modro-bílým mlíkem a se vzpomínkou na závěrečné pyro při zápase s Žižkovem si opětovně sypu popel ze světlic na hlavu. Je třeba si sáhnout do svědomí a uvědomit si to, co si Peter Parker uvědomil už dávno. S velkou mocí přichází velká zodpovědnost. A já osobně cítím velkou zodpovědnost k síle Sedláčkovy Brigády, které zkrátka a dobře vloni nevyplula tak úplně na povrch.

Proto, aby se síla Brigády dostala opět do podvědomí a my zase slýchali potácejíc se v parku s kelímkem v ruce ono „Jé, to jsou ti ze Sedláčkovy Brigády“, je třeba si určit cíle, kterých bychom chtěli v letošním ročníku ligy dosáhnout a těch se v rámci svých možností držet. S příchodem staro-nového Brna a Jihlavy se nám otevírá úžasná možnost výjezdů, které nejsou spojovány s odjezdem a příjezdem za tmy. Jsou to právě venkovní zápasy, na kterých se projevuje síla kotle a na které se pak s láskou vzpomíná (viz výjezd bez převodovky na Žižkov!). Zároveň cítím povinnost vůči všem Fanaticos, nejen vůči brigádníkům, abychom se ujali tvorby důmyslných, vtipných a především apolitických choreografií. S těžkým srdcem jsem nečinně stál a přihlížel radikalizaci prezentace klubových barev. Letošní sezóna je příležitostí tuto osobní hanbu smýt a odčinit.

Pochvala letí všem, kteří se se zbytkáčem a notnou dávnou nadsázky, která je nám tak vlastní, zúčastnili fanouškovského fotbalového turnaje. Musím říct, že tato část reprezentace na poli ultras skupin na Slovácku nám jde ze všech nejlépe a už teď se těším na příští ročník. Další uznání za to, že člověk dělá něco navíc, míří dvorním šatnářům z Kněžpole, kteří se starají o to, abychom na tribách neumrzli a aby nám to zároveň seklo. Jsem zvědaný na letošní kolekci :-)

Proto si dovoluji navrhnout následující akční plán pro rok 2012/2013:

– alespoň 4 hromadné výjezdy (10+ členů)
– aktivní přístup k tvorbě choreografie (5+ choreí)
– označení teritoria „tady je Sedláčkovo“
– 1x trénink na fanouškovský turnaj
– oživení myšlenky výjezdu a skupinové družby s tulipánama

V případě, že by někoho ještě něco napadlo nebo by rád letos zlepšil, pište do diskuze.

OGGY oi!!!!

plan

22.7.2012 000 09:12 napsal švagr

  1. buboš napsal(a):

    Apeloval bych hlavně na ňáké choreo.S ostatním zas takový problém nebude.

  2. Pett napsal(a):

    Jj,choreo by to už chtělo.
    S tulipánama by to bylo třešnička

  3. ondicz napsal(a):

    pěkné shrnutí, co se týče chorea tak jenom bych upozornil, že do choreotvorby se jde zapojit i bez toho že by šlo o našu věc. v sobotu pořešíme

  4. volic plukovnik napsal(a):

    kolekce již na světě,jen problem v naší vnitřní komunikaci a taky jsem zjistil,že ušetřit nejaké drobné na vyrobnich nakladech je snaha času-ne-vzdorná,takže vzdávám,zadávám,vyrábím a posléze dodám a vybírám,bude to hold dražší,trička v prosinci nám sú na prd,he

Napsat komentář